На Пловдив никога не му е липсвал дамски чар. Всяко

...
На Пловдив никога не му е липсвал дамски чар. Всяко
Коментари Харесай

За празника: Стефка Костадинова оглави безапелационно женска класация

На Пловдив в никакъв случай не му е липсвал дамски сексапил. Всяко потомство под тепетата може да се похвали с красиви, умни и надарени дами. В навечерието на 8 март „ Марица “ пусна анкета коя е най-известната пловдивчанка сега. Не толкоз, с цел да ги подреди по популярност, а с цел да ги уважи за женския празник.
Стефка Костадинова изрично изскочи на първото място. За легендата във високия скок, която сега е началник на олимпийския ни комитет, гласоподаваха над 50% от участниците в онлайн допитването. Нейният международен рекорд  – 209 см, подложен на 30 август 1987 година в Рим, продължава да не е усъвършенстван. С него тя печели една от двете си международни трофеи навън. Печелила е и пет пъти международни шампионати в зала. Има още една европейска купа навън и четири в зала. Но най-ценното й отличие е олимпийската купа от Атланта`96, която тя изстрада, откакто преди този момент стана втора в Сеул`88, където бе считана за любимец. Точно както й предсказала Ванга, че ще реализира най-великите победи от втория опит.
На второ място в класацията остана именитата актриса Цветана Манева (21,3%), която изигра впечатляващи функции в театъра и киното, беше и народен представител, а в този момент е учител по актьорско майсторство в Нов български университет. По повод 80-годишния си юбилей  беше удостоена с почетния знак на президента Румен Радев преди две седмици. 
На трето място измежду най-видните пловдивски дами се подреди популярната оперна певица Соня Йончева (6,6%). Прочутото сопрано от дълго време гастролира на най-престижните международни подиуми, само че всяка година прави концерти в родината. Заслужи и Ордена за изкуство и литература на Франция. На 4 юни пловдивчани може да я приветстват на Античния спектакъл.
Четвърта в класацията е Манита Вартан (6,2%), която беше коронясана за „ Мисис Европа 2023 “. Най-красивата омъжена европейка е известна с благотворителните си начинания. Тя е бакалавър по българска лингвистика и магистър по логика на психиката на ръководството. Владее 5 езика, няколко години работи като преподавател, само че по-късно напълно се насочва към модата.
Пета в подредбата на най-известните пловдивчанки е плеймейтката и видна футболна брачна половинка Николета Лозанова (3,2%), която има цяла войска фенове. Мъжемелачката се опитва на разнообразни поприща, а за нейните упоритости най-добре приказва и името на издадената преди 2 години биографична книга „ #SELFMADE: Николета Лозанова – специалност икона “. <
Топ 6 на класацията приключва с известната невроложка и тв водеща Неделя Щонова (2,4%), която сега събира аплодисменти като участничка в " Дансинг Старс ".  Нейното здравно предаване завоюва през 2010 година златна статуетка в Стокхолм.  Съавтор е на няколко книги, а през 2021 година издаде и лична книга – " Хвърчило към парадайса ", която скочи в топ 10 на най-продаваните за годината. 
Феновете на художествената гимнастика още помнят трикратната международна шампионка Мария Петрова (1,5%), която заема седмото място. Грацията направи към този момент някогашния началник на БФС Боби Михайлов пловдивски шурей. 
След нея в класацията е Силвена Роу (1,3%), която стана международна звезда с кулинарните си умения
, само че постоянно акцентира пловдивския си корен.  През лятото на 2021 година тя започва своя YouTube канал с разнообразни предписания, а в това време се изявява като водещ кулинарно предаване в тв ефира. 
Отдръпването на някогашния регионален шеф и народен представител Дани Каназирева (1%) от политиката евентуално изяснява деветото й място.
Топ 10 приключва с певицата Керана, изявяваща се еднообразно добре като Евита в операта и със своята музикална тайфа „ Космонавтите “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР