На площада пред Общинския културен център в Разград вече е

...
На площада пред Общинския културен център в Разград вече е
Коментари Харесай

Вижте кой град първи у нас постави коледната елха

На площада пред Общинския културен център в Разград към този момент е сложена голяма коледна елха, излиза наяве от известие на общинската администрация.

Празничното дърво е отсечено по време на оформяне от електроснабдителното сдружение на просеките под далекопроводите. Десетметровият смърч от землището на Разград е определен за градска коледна елха поради кичестите си клони.

Предстои в петък елхата да бъде украсена с лампички, гирлянди и други празнични детайли. Официално светлините на коледната елха ще бъдат запалени на 4 декември, като възпроизвеждането на тази обичайната за града гала ще бъде съобразено с противоепидемичните ограничения.

Продължава слагането и на коледната декорация в града. Първи в коледна одеждa блестна Часовниковата кула. Акцент в украсата е и пешеходната зона по бул. "България ", където се слагат украси по дърветата, както и нови LED-елементи. Нови светещи детайли ще има също по площад "Момина чешма " и по ул. "Дунав ". Коледна декорация ще бъде сложена и на Лъвов мост, показват от общината.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР