На площада има много хора, които искат ездно по-добро бъдеще.

...
На площада има много хора, които искат ездно по-добро бъдеще.
Коментари Харесай

Лечева: Да предпазим младите от очакванията им

На площада има доста хора, които желаят ездно по-добро бъдеще. Но на митингите има и такива, които имат свои сюжети - хора, които са въплъщение на предишното и имат силов, жесток способ, които желаят със мощ да придобият икономическо въздействие. Трябва да предпазим младите от тях. Това сподели Весела Лечева пред Нова тв.

Всеки ще желае да яхне митинга на младите, само че не можеш да приемаш безусловно всяка подккрепа. Хора, които имат тежки провинения. Аз не съм съдник, само че съм пострадал и желая да предпазя младите от техните спонтанни упования за по-добра страна. Затова ги приканвам да се разграничат от хората с обвинявания. Това ще бъде заслужено и честно към младите, сподели още Лечева, чийто брачен партньор бе прострелян измежду бял ден през 2007 година и към момента е в будна кома. 

Лечева отхвърли да влезе в конкретика по покушението, съобщи, че каквото е имала да каже, го е споделила. 13 година очаквам правдивост по тази вандалска постъпка, сподели Лечева. По думите й, сходни закононарушения мъчно се потвърждават. Важно е да имаш куража и волята да стигнеш до дъно в това следствие, добави тя.

Аз желая да имам вяра, че прокуратурата е мощна, жителите могат да разчитат на нея, с цел да получат правдивост. Тя отхвърли да спомене името на индивида, който засяга. Но още веднъж уточни, че зад спонтанните митинги има сцераний, дирижиран от хора, укриващи се в далечна арабска страна. Този сюжет ще бъде доста рисков за бъдещето на страната и за бъдещето на младите, уточни Лечева. Призовавам всички водачи на митинга, с цел да бъдат в утрешния ден с чисто лице пред младите, да се разграничат, сподели още тя.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР