На плажа в град Сан Антонио, Филипините, са открити разлагащите

...
На плажа в град Сан Антонио, Филипините, са открити разлагащите
Коментари Харесай

Зловонно и космато 6-метрово чудовище от дълбините на океана се появи на плажа в Сан Антонио

На плажа в град Сан Антонио, Филипините, са открити разлагащите се остатъци от непознато морско животно, оповестява The Independent.

Дължината на органичната маса, изхвърлена на брега, е шест метра, покрита е с нишки, наподобяващи на коса. Според очевидци, обектът излъчва мощно зловоние. Местните управляващи побързаха да се отърват от него, незабавно щом експертите взеха проби от тъканите за ДНК разбор.



" Господи, по какъв начин извънредно смърди. Мирише като нещо от друга планета - споделя рибният контрольор Вокс Крусада. - Трябваше да изпитам цялата мощ на неговата миризма, тъй като взех проби от тъканите. След това се изкъпах, стана ми по-добре, само че миризмата към момента ме преследва ".



Експерти допускат, че останките принадлежат на кит. Подобен обект е открит през февруари 2017 година, на различен филипински остров, като бе разгласен за мъртъв кит или крава, а мускулните нишки тогава бяха придобили подобие с космите поради разложение.

Местните поданици се събраха на плажа, с цел да се фотографират на фона на гниещия мъртвец, само че видяха в находката неприятен знак. " Казват, че когато създания от най-дълбоките елементи на океана стартират да се появяват, ще се случи нещо неприятно ", цитира английското издание думите на локален гражданин. " Очаква се земетресение ", уверен е пък различен филипинец.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР