На първа линия са всички, работещи в здравния сектор. Така

...
На първа линия са всички, работещи в здравния сектор. Така
Коментари Харесай

Шефът на Пирогов напомни за допълнителните 1000 лв. за медици: Всички са на първа линия

На първа линия са всички, работещи в здравния бранш. Така изпълнителният шеф на „ Пирогов ” проф. доктор Асен Балтов разяснява пред " Неделята на Нова " тематиката с спомагателните 1000 лв. за медиците " на първа линия ", които даде обещание министър председателят Бойко Борисов.
Той благодари на донорите, които оказват помощ на лечебното заведение със средства или инсталация. Всички те дали поръчка, че ще оказват помощ още, в случай че се наложи.
Проф. Балтов прикани хората, които демонстрират признаци като тези на COVID-19, да не прескачат персоналния си доктор и да не отиват непосредствено в болница, преди да приказват първо с джипито си - задължиелно по телефона. Причината – в случай че дадат позитивни проби за ковид, те биха могли да блокират активността нацяло лечебно заведение минимум за часове.
В момента в „ Пирогов ” са настанени деветима заболели от COVID-19. Четирима от тях са интубирани и на апаратна вентилация. За останалите петима шефът на „ Пирогов ” сподели, че се надява да бъдат изписани идната седмица. Условието за това е дадат две негативни проби.
Проф. Балтов увери, че реаниматорите се борят за всеки човешки живот до последно, показва БГНЕС. И прикани хората да не се поддават на суматоха и да не се трансформират в хипохондрици.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР