На пълен цирк (но да не обиждаме това прекрасно изкуство)

...
На пълен цирк (но да не обиждаме това прекрасно изкуство)
Коментари Харесай

Зрители погнаха Емануела: Съдра се да плюеш по Елвиса, 'щото не ти върви по гайдата!

На цялостен цирк (но да не наскърбяваме това прелестно изкуство) замязя сагата сред Емануела и Мартин Николов - Елвиса. Както знаем, историята им датира от към този момент много години като е на типичните си и непрекъснати приливи и отливи. Всъщност на Емануела всички връзки са били такива...

Е, към днешна дата отливът сред двамата е толкоз огромен, че заплашва да се трансформира в унищожителна буря, а потребителите се измориха да им гледат сеира.

Зрители на " Игри на волята " скочиха този път против певицата, която преди дни си " изписа писането " в нета, плюейки по някогашния си. Припомняме, че Емануела назова Мартин с всички вероятни обидни имена, даже и шизофреник, голтак и коцкар. Не, че последното не е правилно, а евентуално и останалите прилагателни.

Пита се обаче, щом тя е завършила с него и е поела по пътя си, за какво се хаби и му отделя толкоз време, сила и нерви. Някои консуматори дадоха отговор, който надали ще се понрави на Емито.

" Плюеш го и непрекъснато приказваш за него, тъй като още го мислиш и те е гняв. Яд те е, че не ти върви по гайдата и не можеш да го разиграваш. Той, че е тъп, тъп е, но и ти не си китка, жено ", разясняват в нета.

Кой знае, може би има нещо правилно в това, тъй като в изблиците на зеленоочката се долавя и зле прикрита ревнивост.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР