На официалното честване на Празника на Берковица бяха връчени награди

...
На официалното честване на Празника на Берковица бяха връчени награди
Коментари Харесай

В Берковица раздадоха награди на изявени личности /снимки/

На формалното честване на Празника на Берковица бяха връчени награди на кмета на общината за принос. В тържествената вечер с почетно звание бяха удостоени персони, съдействали със знанията и опита си за израстването на Берковица и нейния разцвет.
Ето кои са наградените: 
Борислав Мирчев – Поет и музикант. Автор на текста на една от най-обичаните песни на Лили Иванова – „ Ветрове “. Наградата се връчва за работата му в името на Берковица, за достойното й показване в книгите му и дейното му включване в публичния живот на града.
Проф. Иван Гаврилов - Олицетворение на безкористна човечност. Съвременен будител и подстрекател, донор на Община Берковица и ПГ „ Д-р Иван Панов “.
Полковник Митко Балтов – Командир ВФ 26400 – Благоевград – Наградата се връчва за добротворство, отговорност и безрезервност при премахване провалите от наводнението в Берковица през месец юни 2023 година.
Подполковник Симеон Гаджев – Командир ВФ 54990 – Враца - Наградата се връчва за добротворство, отговорност и безрезервност при премахване провалите от наводнението в Берковица през месец юни 2023 година.
Пламена Чубурова - Старши преподавател по физическо образование и спорт в III ОУ “Иван Вазов ”, гр. Берковица. Ръководител и хореограф на мажоретния състав на учебното заведение. Учител по ФВС на тима по волейбол, завоювал влиятелното трето място в България на училищен спортни игри 2022/2023. Наградата се връчва за всеотдайна работа с деца в региона на спорта и интензивно присъединяване в общоградски тържества.
Иван Иванов – Директор на Дом за пълнолетни лица с деменция - село Бистрилица – Наградата се връчва за интензивно подпомагане при образуване и осъществяване на общоградски мероприятия, родолюбие (дарява с персонални средства 18-метров народен байрак на Община Берковица).
Народно читалище „ Развитие – 1928 “ – село Замфирово – Носители на Голямата премия на XV-ти Фестивал на любителските театри на името на Кръстьо Пишурка-Лом 2022 година Победители в категория,, Изкуство и Култура за развиване " в Конкурс АГОРА 2022. Одобрени за присъединяване в Международен Фестивал на любителските комедийни театри, пантомима и ирония,,Велко Кънев " Тополовград 2023. Наградата се връчва за дейна културна активност. През 2023 година читалището отбелязва 95-годишен празник.
Пенсионерски клуб „ Берковски кестен “ – Наградата се връчва за интензивно присъединяване в общоградски начинания и мероприятия.
Клуб на туристите ветерани - Наградата се връчва за интензивно присъединяване в общоградски начинания и организация при провеждането на Празника на малината в Берковския Балкан.
Клуб на хората неравностойно състояние - Наградата се връчва за интензивно присъединяване в общоградски начинания и мероприятия.
" Благодарим на всички тях, които имат голяма заслуга за това нашата Берковица да бъде знак на развиване, творчество и ентусиазъм! ", написаха от локалната администрация. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР