На официална церемония в Минитерство на туризма, кметът на община

...
На официална церемония в Минитерство на туризма, кметът на община
Коментари Харесай

Дългопол, Провадия и Долни Чифлик ще предлагат общ туристически продукт

На публична гала в Минитерство на туризма, кметът на община Дългопол, господин Георги Георгиев подписа контракт за осъществяване на план: „ Открий предишното, Преживей сегашното в Дългопол, Провадия и Долни чифлик: Интегриран маркетингов модел за реклама на туристическите услуги в отдалечени черноморски общини (DISCOVERY) ”.

Проектът бе утвърден в границите на „ Програма за финансиране на маркетингови действия на туристически услуги в черноморските общини в Република България “ на Министерство на туризма, и през идната година ще се извършва в партньорство с общините Провадия и Долни Чифлик.

Ще бъдат създадени интегрирани туристически пакети обхващащи наличните запаси, локални дадености и завещание на трите общини, които ще бъдат необятно рекламирани на българския и полския туристически пазар. Проектът натъртва на цифровата реклама, като за задачата ще бъдат основани новаторски цифрови приложения - интегрирана платформа, система за цифрови резервации и рекламни клипове, които ще бъдат показани на интернационалните туристически изложби в София, България и Варшава, Полша.

Целта е дребните общини, ситуирани към огромния туристически привлекателен център Варна да получат необятна известност и да се трансфорат в привлекателни дестинации за идващите туристи от Полша, а специфичен акцент ще бъде усилване на целогодишния туризъм по тези места.

Общата сума на плана е 398580,00 лева като Министерството обезпечава 60% от финансирането, а останалите 40% се покриват от сътрудниците.

Проект DISCOVERY започва на 1 януари 2024г. и ще се извършва през цялата 2024г.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР