На някои от тези хора не им харесва факта, че

...
На някои от тези хора не им харесва факта, че
Коментари Харесай

Калин Стоянов: Бях поканен от Кирил Петков да вляза в кабинета

На някои от тези хора не им харесва обстоятелството , че под мое управление Министерство на вътрешните работи спря незаконните мигранти . Вероятно не им харесва обстоятелството, че предходната година получихме извънредно високата оценка по задачата на Шенген , която отвори пътя за договаряния и способства да бъдем признати в Шенген . Това разяснява пред публицисти вътрешният министър в оставка Калин Стоянов.


 Българска телеграфна агенция
Вероятно не им харесва и обстоятелството, че от началото на тази година досега има по-малко жертви по пътищата , съпоставено със същия интервал предходната година, добави Стоянов.
 Българска телеграфна агенция
Стоянов изясни, че е водил диалози с Мария Габриел , на които е разисквано какво е реализирано от управническата стратегия и кои са главните цели на министерството за актуалната година. Попитан за изискване от страна на " Продължаваме промяната - Демократична България " той да не бъде част от новото държавно управление, Калин Стоянов съобщи, че е г оворил само с Кирил Петков, който му е предложил бъде част от Министерския съвет като специалист.
 Българска телеграфна агенция
Всеки миг е значим! Последвайте ни в и , с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР