На нов вид рекет станаха свидетели хората по морето, където

...
На нов вид рекет станаха свидетели хората по морето, където
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Крадат номерата на украинските коли и изнудват собствениците

На нов тип рекет станаха очевидци хората по морето, където има към този момент много украински бежанци - локални бабаити почнали да смъкват регистрационните номера на колите, а по-късно изнудвали притежателите им за пари, научи Lupa.bg.

Повечето украинци, избягали от войната и предпочели българска територия, се страхували да се обадят в полицията, защото се тормозили по-късно да не се случат и по-лоши неща с тях и фамилиите им.



Местните рекетьори, които хванали цаката на ново елементарно изкарване на пари, желали от пострадалите сред хиляда и 2000 евро, според от марката на колата.



Повечето коли с украински регистрации са много лъскави, а нашенците единствено цъкат с език, като ги видят да се движат по улиците. Отделно имало и кавги сред българи и чужденци, защото проблем бил и с местата за паркиране.

Украинците не спазвали никакви порядки, а спирали, където сварят - на комфортно за тях местонахождение, на тротоарите или на неразрешени места, само че никой нищо не им правел. И това в допълнение дразнело нашенците.





Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР