На Нотингам Форест бяха отнети четири точки, което ги оставя

...
На Нотингам Форест бяха отнети четири точки, което ги оставя
Коментари Харесай

Как изглежда таблицата на Висшата лига, тъй като отнемането на точки на Нотингам Форест ги оставя в зоната на изпадащите

На Нотингам Форест бяха отнети четири точки, което ги оставя в долната тройка на Висшата лига, като опасността от изпадане се ускорява.

Тези от City Ground знаеха, че са изправени пред опцията да получат точки, до момента в който Висшата лига стартира да работи по финансови въпроси. Евертън към този момент беше ударен с приспадане през този сезон - макар че понижението им мина от 10 точки на шест след обжалване неотдавна.

Дори преди Forest да загуби точки, те знаеха, че са в борба за обезпечаване на най-хубавата си сигурност на полета. Сега, откакто бяха осъдени за нарушавания на разпоредбите за облага и резистентност за нарушение на позволената граница на загубите през тригодишен цикъл, те бяха понижени с четири пункта.

Това значи, че общият им резултат, който беше 25, пада до 21 и разрешава на Лутън Таун, който беше 18-ти, да скочи с едно място нагоре. Хетърс имат 22 точки и към този момент са на точка пред Форест. Бърнли е на 19-о място със 17 точки, до момента в който Шефилд Юнайтед е в д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР