На никого не му трябват предсрочни изброи, и правителство БСП

...
На никого не му трябват предсрочни изброи, и правителство БСП
Коментари Харесай

Марешки: Радев и негов кабинет ще бъдат катастрофа

" На никого не му трябват предварителни изброи, и държавно управление Българска социалистическа партия и Румен Радев да докара до нова злополука ", съобщи пред Нова телевизия водачът на ВОЛЯ и зам.-председател на Народно събрание Веселин Марешки, а мотив са рокадите в кабинета и митингите в страната.

От думите му стана ясно, че Мая Манолова, за която лъсна, че е била спонсорирана от хазартния необут с 18 обвинявания Васил Божков и Прокопиевия някогашен правосъден министър Христо Иванов са били изхвърлени от властта, а в този момент се пробват да овладеят митингите.

Със старите муцуни не може да се спрат грабежите, това може да стане единствено посредством експерти, безапелационен е той, като уточни, че никой няма интерес от предварителни избори, само че е подготвен да си подаде самичък оставката, в случай че и всички други го създадат.

" Мен ме е позор от този човек ", съобщи Марешки във връзка с Румен Радев. Нищо положително не се случи по време на неговия мандат, е мнението на водача на ВОЛЯ. Не излиза никаква концепция от президента, счита той.

Марешки не вижда вид Българска социалистическа партия да се върне на власт. Той е уверен, че държавното управление ще изкара мандата си, само че съгласно него ще има още промени в ръководството. Нужни са смели хора, които знаят какви са проблемите, сподели още Марешки.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР