На него се чува как съпредседателят на ПП казва: По

...
На него се чува как съпредседателят на ПП казва: По
Коментари Харесай

Сачева пусна запис, в който Василев обсъжда с ПП Мария Габриел и ротацията

На него се чува по какъв начин съпредседателят на Политическа партия споделя: " По мое персонално мнение последният ден, в който тази Габриел желае да е министър председател, ще е и последният ден на това държавно управление. Тя няма да желае да бъде свалена предварително ".

Откъсът е извадка от публикувания през май 2023 година запис от Радостин Василев.

" Това значи, че през цялото време се работи по бойкот на Мария Габриел, бойкот на тази ротация и бойкот на това държавно управление да продължи ", разяснява Сачева по адрес на Асен Василев и Политическа партия.

" Избързахме с връчването на мандата, тъй като всичко, което би трябвало да бъде изговорено, беше изговорено ", изясни тя дейностите на преговорния екип на ГЕРБ и на номинираната за министър председател Мария Габриел. 

По думите ѝ фигурата на Василев е мощно спорна. " Той е човек, който не пази финансите на България ", добави депутатът във връзка ултиматума от нощес, че партията няма да одобри неговото наличие в кабинета като финансов министър отсега нататък.

" ПП-ДБ още веднъж ползва маркетингов трик и губи времето, живота и силата на българските жители в безплодни диалози за това да покажат надмощието си ", акцентира националният представител от ГЕРБ-СДС.

И повтори твърдата позиция на ГЕРБ, че няма да влязат в договаряния за кабинет с втория мандат. Единственият вид, който ГЕРБ-СДС ще поддържа, е държавно управление с министър-председател Мария Габриел и без Асен Василев.

" Ние не работим за избори, само че сме подготвени да се явим на такива, в случай че се наложи. Мария Габриел е на светлинни години във връзка с почтено държание, на липса на низки пристрастености и страсти. Тя има извънредно почтително държание към своите сътрудници, даже когато не е съгласна с тях ", безапелационна беше Сачева.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР