На националния стадион Васил Левски“ са въведени стриктни изисквания за

...
На националния стадион Васил Левски“ са въведени стриктни изисквания за
Коментари Харесай

Засилени противоепидемичните мерки по време на финала за Купата на България

На националния стадион „ Васил Левски “ са въведени прецизни условия за спазването на всички противоепидемични ограничения по време на финала за Купата на България сред тимовете на „ Локомотив “ Пловдив и ЦСКА-София. Двубоят е довечера от 19.15 часа.

Около оборудването е обезпечено засилено полицейско наличие. В това число и представители на икономическа полиция, които ще наблюдават за разпространяването на подправени билети. 12 000 пропуща бяха пуснати в продажба за почитателите на двата тима, след издадената Заповед от министъра на опазването на здравето. Привърженици без билети ще бъдат спирани още на построените пропусквателни пунктове. В секторите ще бъдат ситуирани стюарди, които ще дават отговор за недопускането на хулигански прояви по време на футболната среща. Специално означение на местата по трибуните в бранш „ А “ ще оказва помощ на почитателите за спазването на дистанцията от 1,5 м. Обозначени са и местата на скамейките за аварийните футболисти на двата състава.

За феновете, които ще бъдат на трибуните са обезпечени 12 000 маски. Същите ще получат футболистите и техническия личен състав на участниците във финалния дуел за Купата на България. Служители на националния стадион „ Васил Левски “ направиха цялостна стерилизация на съблекалните, коридорите, фоайето, общите санитарни елементи, седалките, плотовете и банките за публицисти. Поставени са и указателни табели за съблюдаване на отдалеченост.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР