На наградите на Британската академия за филмово изкуство (БАФТА) водещите

...
На наградите на Британската академия за филмово изкуство (БАФТА) водещите
Коментари Харесай

БАФТА 2023: Кои визии впечатлиха и кои разочароваха

На премиите на Британската академия за кино изкуство (БАФТА) водещите звезди от сектора постоянно се обличат впечатляващо за една специфична вечер, в която да съберат погледите. Освен Кейт Мидълтън, която още веднъж изпъкна със своя автентичен усет, имаше и редица други звезди, които не можаха да се похвалят със същото.

Наградите БАФТА и аленият килим в целокупност, постоянно са и миг, който изважда на показ най-лошото в модата, като топ звездите от Острова не се тормозят да заложат на необичайни ансамбли и странни тоалети, до момента в който дефилират по аления килим. И тази година не беше изключение, като макар студа, доста звезди взеха решение да излязат в някои от най-странните си тоалети на аления килим в Royal Festival Hall в Лондон.

Ето цели 18 от тях, които подбрахме за вас в нашата:

Други обаче използваха мотива, с цел да покажат по какъв начин са наясно с настоящите трендове в стилните среди. Сара Сампайо бе една от тях. Всички обичат огромните бални рокли на аления килим, а моделът Сара Сампайо сигурно изпъкна в черния си сатенен модел на Zuhair Murad, който имаше елементи отвън раменете и тънко изрязване. Джулиан Мур още веднъж заложи на семплата черна рокля на Ив Сен Лоран, който добави с бял шал с пера. Тя носеше и колие на Bulgari и токчета на платформа, които трансфораха визията ѝ в същинско украшение.

Вижте тези и други визии, които впечатлиха на церемонията в ни:

Повече за нагардите БАФТА:
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР