На над две хиляди души в индийския град Мумбай са

...
На над две хиляди души в индийския град Мумбай са
Коментари Харесай

Фалшиви ваксини поставени на над 2 000 души в Мумбай

На над две хиляди души в индийския град Мумбай са били сложени подправени ваксини против в неоторизирани имунизационни пунктове, основани от измамници. От предварителното следствие по случая излиза наяве, че на пострадалите най-вероятно е бил инжектиран физиологичен разтвор, предава.

За измамата се разбра, откакто към триста поданици на жилищен комплекс в Северен Мумбай подадоха недоволство, че нито един от тях не е развил признаци след инжектирането на дозите от хипотетичната ваксина. Фалшивите имунизации са били направени на 17 юни в пункт, основан от частна болница.
 Индия с рекорден брой имунизирани за ден Индия с рекорден брой имунизирани за ден
Рекордните 7 и половина милиона имунизации за ден регистрира Индия, оповестиха осведомителните организации. Това стана след смяна в по...

Оплакване направи и кино продуцент, чиито чиновници са били имунизирани в два пункта, основани от същата болница. След имунизиране чиновниците не получили имунизационен документ. " Арестувахме десетима души, измежду които двойката, чиято благосъстоятелност е болничното заведение. Иззехме 1,24 милиона рупии (около 16 700 долара) ", съобщи Вишвас Нангре Патил, полицейски началник в Мумбай.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР