На мястото на депутата Живко Мартинов от ГЕРБ в парламента

...
На мястото на депутата Живко Мартинов от ГЕРБ в парламента
Коментари Харесай

Жена зае мястото в парламента на депутата със суджуците от ГЕРБ

На мястото на депутата Живко Мартинов от ГЕРБ в Народното събрание влезе Даниела Димитрова от Добрич. Мартинов се отдръпна поради абсурда "Суджукгейт”, съобщи бТВ.

Новото дамско попълнение на най-голямата политическа мощ постави клетва в Народното събрание и незабавно излезе в заслужена 34-дневна депутатска почивка дружно с сътрудниците си. Днес бе последният работен ден на избраниците ни, които ще проведат първото си съвещание от есенната сесия чак на 7 септември.

Преди седмица основният прокурор Сотир Цацаров изиска и получи имунитета на депутата от ГЕРБ Живко Мартинов. Той е спекулирал с името на премиера Бойко Борисов и по този начин е съумял да се снабди с 4 тона суджук, 60 кг пастърма и филе "Елена”. Нито един суджук обаче не е достигнал до министър-председателя, посочи Цацаров.

В началото на тази седмица Мартинов подаде оставка като народен представител, а прокурори от спецзвеното "Антикорупция” разпитваха в Добрич очевидци по проблема. Срещу Мартинов има още пет обвинявания в опит за напън и корист с власт.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР