На море с новия си приятел е Симона Загорова, която

...
На море с новия си приятел е Симона Загорова, която
Коментари Харесай

Бомба: Симона Загорова се показа с новия си от морето, запозна го с родата! (класи над бившия е - СНИМКИ)

На море с новия си другар е Симона Загорова, която най-сетне се престраши да го покаже обществено. Знаем, че двамата са двойка от месеци, само че до момента Мони не смееше да се хвали с щастието си, евентуално поради това, което се случи с предходната й връзка.

Знаем, че тя роди първото си дете от редовия служител на реда Даниел Милушев, който Глория не понасяше от първия ден. Е, двамата с Мони се разделиха малко след раждането на Галина, само че очевидно е било за положително. В момента Даниел въобще не се интересува от дъщеря си, само че момиченцето е в положителни ръце.

За разлика от Дани, който не можеш да се похвали с умна и харизматична визия, то новият другар на Загорова наподобява съсловия над него. Както първо се сподели, момчето било музикант, за което не сме сигурни. Но и да е музикант, несъмнено се радва на умна визия, а не такава като на селски бек.

Заедно с Мони и гаджето й, на почивката е и бабата на певицата, която, несъмнено, е взета да се грижи главно за дребната Галина. Глория е на почивка със своя Добри, а майка й оказва помощ на Симона в грижите за детето.

" Млада е Мони, забавлява й се, а с дете не е работа. Като и гаджето й е с нея, става още по-трудно, по тази причина добре, че е прабабата ", разясняват в нета.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР