На много места в страната се извиват дълги опашки пред

...
На много места в страната се извиват дълги опашки пред
Коментари Харесай

Дълги опашки се извиха пред бюрата по труда

На доста места в страната се извиват дълги опашки пред бюрата по труда макар апела да се употребяват електронните услуги на Агенцията по заетостта.

На ден през едно от столичните бюра по труда „ Изток “ минават сред 120 и 150 души при 40 преди рецесията или три пъти повече, сподели пред БНР шефът на бюрото Станимир Василев. Съкратените са работили главно във вериги за бързо хранене, заведения за хранене и хотели.

"Няма никакъв проблем. Всичко се приема до 17.30, до 18, доколкото би трябвало се остава. По принцип работим до 17.00, само че ще обслужим всички, тъй че ще останем и след работно време. Това е всеки ден, да. В общи линии като забележим какъв брой е огромна опашката, ние почти знаем какъв брой индивида може да поемем на час и в общи линии някъде към 14.00 часа отиваме и споделяме на последния: "Уважаеми господине, апелирам Вие да бъдете финален за деня ", изясни Василев.

Причината хората да избират опашки макар болестта е неналичието на компютри, както и опасенията им, че по електронен път или по пощата обработката на документите им ще се забави.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР