На мен се падна честта да открия и 49-ото Народно

...
На мен се падна честта да открия и 49-ото Народно
Коментари Харесай

Рашидов удари парламентарния звънец: Ние сме в Страстната седмица, на предателството и опрощението

" На мен се падна достойнството да открия и 49-ото Народно заседание. Молих се за разсъдък, надълбоко имах вяра, че разсъдъкът е главното нещо, с цел да може България да се оттласне от дъното. Народът от ден на ден живее с възприятие за липса на сигурност, на късмет за единство и вяра за нещо по-добро. За страдание през днешния ден още веднъж се срещаме с омразата, с отвод на разговор. Само през днешния ден ние живите сътворяваме това, което ще е належащо за бъдещето ", сподели Рашидов.

 

" Завършиха изборите за 40-ото Народно събрание, срещнах се с доста хора, разнообразни по специалности и ползи, само че идентични в бедността. Хора отрудени, душевно красиви, хора почтени и чисти, забравени от политици и от Бог. Те желаеха обикновени неща, които страната им дължи като лекар за болките им “.

 

Обществото желае устойчиво държавно управление, което да подсигурява спокойствието на всички, да върне очакванията и усмивките, останалото е просто ненавист за сметка на хората, добави Рашидов. " Ние сме в Страстната седмица, на измяната и опрощението, на вярата и вярата във Възкресението. “

 

Моля ви през днешния ден в името на единствения приоритет да смирим нравите си, да наведем глава и да приемем обстоятелството, че огромната политика е низ от взаимни отстъпки в името на добруването на българския народ и неговото бъдеще.

 

" Нека оставим най-малко сълзите на хората да са чисти. “
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР