На международния път Е-79 между Монтана и Враца е станала

...
На международния път Е-79 между Монтана и Враца е станала
Коментари Харесай

Швейцарски бус с роми се обърна до Враца

На интернационалния път Е-79 сред Монтана и Враца е станала тежка злополука, видя единствено кореспондент на организация BulNews.bg.

Швейцарски микробус „ Форд “ е пътувал към Дунав мост 2, когато по неразбираеми на този стадий аргументи се обърнал по посока на придвижването си. За благополучие в този миг насреща не е идвал ТИР или друго транспортно средство и случаят се е разминал без потърпевши хора. Уплашените пасажери извикали кола за спешна помощ, само че незабавните медици открили, че няма потребност от тяхната интервенция и си тръгнали. Катастрофата е станала на изсъхнал път, при спускането към близкото село Краводер.

Микробусът е бил каран от жена, която возила в него шестима роми от Мездра. Тепърва ще се обяснява за какво при съществуването на толкоз здрави мъже бусът е бил ръководен от нея.

Патрул на полицията документира случая и контролира придвижването по натоварения интернационален път, защото обърнатия микробус е затапил лентата в посока Враца и основава проблеми за водачите. Очаква се профилирана техника, която да реалокира смачканото возило на безвредно място.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР