На мъжете от някои зодии романтиката в кръвта. Ето кои

...
На мъжете от някои зодии романтиката в кръвта. Ето кои
Коментари Харесай

Най-големите романтици сред зодиите

На мъжете от някои зодии романтиката в кръвта. Ето кои са 3 -те най-романтични зодии:

Рак

Един от най-романтичните знаци на зодиака е Ракът, който носи своята годеница на ръце. Той обича да ѝ прави похвали и не не помни за годишнини, написа flagman.bg.

Срещата с Рак не може да се обърка. Бъдете сигурни, че той ще ви подари букет цветя освен при първата среща. Веднага ще запомни какви цветя харесвате, както и другите ви желания. Това познание ще му бъде потребно, когато възнамерява нови изненади за вас.

Не би не запомнил годишнината ви, а даже и да не помни, ще ви очарова с похвали за секунди. Ракът е доброжелателен, тъй че ще му простите всичко. Той ще направи всичко, с цел да се почувствате избраницата на сърцето му и ще направи всеки миг, прекаран дружно, неповторим. Ако цените романтиката, Ракът е вашата сродна душа.

Дева

Мъжът Дева няма да ви разреши да плащате сметките, а и постоянно ще ви донесе носната кърпичка, която сте изпуснали. Да отидеш на кино в неговата компания е същинско наслаждение - той ще се съгласи на всяка сантиментална комедия и няма да се срами от сълзите си.

Девата се старае да обгрижва сродната си душа. Тя ще извърши капризите ви покорно. В същото време този мъж е извънредно методичен, макар че при започване на връзката нормално е свенлив и загадъчен.

Риби

Рибите не могат да живеят сами, по тази причина ще създадат доста за любовта. Не се изненадвайте, в случай че получите същинско стихотворение вместо любовна изповед.

Те се нуждаят от обич като въздух, тъй че ще жертват доста, с цел да основат непрекъсната връзка. Рибите са същински романтици, които освен знаят и умеят да рецитират любовни стихове наизуст, само че и... пишат свои лични. Ако природата е дарила човек от Риби с извънреден глас, той ще ви изненада и със серенади.

Рибите обичат разходките на лунна светлина и сантименталните вечери за двама. Имат страхотна памет, по тази причина с неспокойствие се връщат към хубави мемоари, а от време на време витаят в облаците. Те обичат да вършат проекти за взаимно бъдеще, тъй че в случай че обичате да чувате любовни пояснения, попаднали сте на вярното място.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР