На мачовете да няма опити за внасяне на фойерверки и

...
На мачовете да няма опити за внасяне на фойерверки и
Коментари Харесай

Калин Стоянов събра важни фигури от Левски, ЦСКА и БФС и удари по масата: Вземете мерки!

На мачовете да няма опити за внасяне на фойерверки и да се съблюдава редът. Това изиска вътрешният министър Калин Стоянов от управленията на Левски и ЦСКА. Той се срещна с тях, както и шефове в БФС отпред с Георги Иванов-Гонзо и с представители на Министерството на младежта и спорта в Министерство на вътрешните работи.
Съобщението от Калин Стоянов във „ Facebook “:
„ На работна среща през днешния ден в Министерство на вътрешните работи посрещнах управленията на БФС, на професионалните футболни клубове Левски и ЦСКА, както и представители на Министерството на младежта и спорта.
Заедно с сътрудниците от Столична дирекция на вътрешните работи ги запознахме с неприемливото държание на почитателите по време на последния мач сред двата тима.
В този смисъл набелязахме ограничения, които следва и самите футболни клубове да подхващат за съблюдаване на публичния ред при провеждането на футболните дербита.
Вярвам, че трибуната на стадиона е място, от което всеки може да се наслаждения на играта на обичания си тим, а не да се трансформира в сцена на вълнения.
Надявам се, че за идната футболна среща няма да има опити за внасяне на стадиона на сходни пиротехнически средства! “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР