На летището в Мюнхен беше арестуван руски хулиган, издирван от

...
На летището в Мюнхен беше арестуван руски хулиган, издирван от
Коментари Харесай

Арестуваха руски хулиган. Русия бясна

На летището в Мюнхен беше задържан съветски гамен, търсен от френските управляващи поради бруталните мелета на френска земя през 2016 година, заяви Би Би Си. На Европейското състезание съветските ултраси сътвориха вълнения, при които имаше и тежко потърпевши.

31-годишен съветски жител, чието име не се загатва, е задържан на летището в баварския град. Срещу него е имало издадена интернационална заповед за арест. Той ще бъде изправен пред френския съд и може да получи 15-годишна присъда.

Руският гамен е упрекнат в опит за ликвидиране и нанасяне на тежка телесна щета. Пострадалият британец е претърпял пострадвания на мозъка, а също така са му били счупени и кости. Германската федерална полиция е арестувала руснака след взаимно следствие с английските служби.

„ Изглежда, че руснакът не е вярвал в положителното съдействие на европейските правоохранителни органи. Сега седи в пандиза в Мюнхен “, се споделя в изказване на немската полиция. Арестуваният гамен е последовател на Спартак (Москва). Планирал е от Мюнхен да отлети за Билбао, където довечера Атлетик (Билбао) приема Спартак (Москва) в среща от шампионата Лига Европа.

Германската прокуратура разгласи, че руснакът може да бъде екстрадиран във Франция до две седмици. „ Тази процедура нормално протича доста бързо “, показаха от прокуратурата в Германия. Това провокира остра реакция от съветската дипломация.

Руското посолство в Германия остро осъди задържането на съветския жител и възможното му предаване на трета страна. Дипломатическото посланичество уточни, че той не е направил никакво закононарушение на немска земя. Руското посолство желае да разбере на какво съображение е задържано лицето на летището в Мюнхен.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР