На куриозна случка станаха свидетели врачани днес преди обяд. Мъж

...
На куриозна случка станаха свидетели врачани днес преди обяд. Мъж
Коментари Харесай

Мисията невъзможна! Нагъл голфър се направи на локомотив и тръгна по релсите във Враца /снимки/

На куриозна преживелица станаха очевидци врачани през днешния ден преди обяд. Мъж с лек автомобил „ Фолксваген Голф “ се е опитал да премине през железопътната линия край нонстоповете в града, алармира четец на организация BulNews за рубриката „ Ти, репортерът “.
Очевидци на случилото се описват, че лидерът на немското возило се е движил по бул. „ Васил Кънчов “ във Враца, когато малко след бензиностанция „ Лукойл “ ненадейно решил, че би трябвало да завие на дясно. Въпреки че опция за такава маневра няма и това е безусловно неразрешено, той минал през тротоара и траял към жп линията. Шофьорът на немското возило обаче останал неприятно сюрпризиран, когато схванал, че няма по какъв начин да заобиколи защитните заграждения и да продължи придвижването си. Тогава той обърнал колата, върнал се на булеварда и траял пътя си.
Остава мистерия какво си е мислил мъжът зад кормилото на „ Голф “-а с безумната си маневра и дали го е направил, тъй като е решил да мине косо, с цел да доближи крайната си дестинация.
Какъвто и да е отговорът е несъмнено, че сходно държание е освен в прорез с разпоредбите на придвижване, само че и потвърждава, че врачанските водачи нямат никакво желание да съблюдават закона. Ето за какво призоваваме виновните институции да издирят нарушителя и да го санкционират за безотговорното държание.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР