На крачка от финала на Маскираният певец падна маската на

...
На крачка от финала на Маскираният певец падна маската на
Коментари Харесай

Падна маската на Макаронът в Маскираният певец

На крачка от финала на " Маскираният артист " падна маската на Макаронът. Преобразена като вкусния десерт бе Деси Слава. Така тя се класира на четвърто място във втори сезон на „ Маскираният артист “. Панелистите бяха сигурни, че зад маската на Макаронът се крие тъкмо тя.

Грандиозен старт на полуфинала в най-мистериозното шоу „ Маскираният певец”. Маската на Баба Яга извърши песента на испанския сексимвол Антонио Бандерас от кино лентата „ Десперадо” - „ Cancion del Mariachi” и нажежи настроението на сцената и пред екраните.

Панелистите направиха допуснаха, че зад маската се крие Христо Гърбов, Димитър Рачков, Борислав Захариев - Боби Турбото или Филип Аврамов.

До полуфиналите на предаването доближиха единствено четири маски, като с изключение на Баба Яга за място на финала се борят още Булката, Макаронът и Хищницата.

Невероятно елегантно осъществяване направи Булката, която пресъздаде една обичана ария - „ Bound To You” на Кристина Агилера.

Настръхващо осъществяване направи Хищницата, която извърши „ Притури се планината” на Стефка Съботинова. Едно от догатките на панелистите бе, че зад маската се крие Нели Петкова. Нелина Георгиева е другото име, на което уликите водят панелистите. Алекс Раева и Пламена Петрова са другите имена, които съгласно панелистите, евентуално са зад маската на Хищницата.

Макаронът направи едно завладяващо осъществяване - „ I Don't Want to Miss a Thing” на Аеросмит.

В ролята на английския китарист Гари Мур влезе като посетител Шотландецът, който развълнува публиката с блестящото си осъществяване. Според Азис зад маската се крие Данчо Караджов, само че не съумя да познае. Шотландецът смъкна маската и от това мощно тяло се появи Етиен Леви.

Първото от вторите осъществявания съумя да разпее и панелистите. Булката извърши песента на Йорданка Христова - " Песен моя, любов моя ".

Второто осъществяване на кръвожадната Хищница бе извънредно нежно. Тя изпя песента на Лара Фабиан - " Caruso ". А с уликата съумя да обърка панелистите.

Металика и песента " Until It Sleeps " бяха вторият избор на Баба Яга, а панелистите бяха на разнообразни отзиви за това кой се крие зад нейната маска.

Макаронът съумя да разчуства всички с осъществяването на песента " Hurt " на Кристина Агилера, чиято ария звучи за повторно на полуфинала на " Маскираният артист ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР