На косъм от масов бой се е отървал преди дни

...
На косъм от масов бой се е отървал преди дни
Коментари Харесай

Шофьори скочиха на бой на Веско Маринов

На косъм от всеобщ пердах се е отървал преди дни Веселин Маринов. Трубадурът от Полски Тръмбеш щял да бъде атакуван от тайфа гневни водачи на пъпа на София, тъй като провокирал запушване в столичния квартал " Лозенец ".

Певецът решил да снима най-новия си клип посред улица " Бигла " в елитния квартал, до момента в който трафикът там е в пика си. Екипът му и камерите се струпали на тротоара, а Веско почнал да извива глас и да прави присъщите си хореографии и придвижвания посред пътното платно. Снимачният развой стопирал прекосяването на коли от двете страни на платното.

Шофьорите показали няколко минути самообладание, само че откакто се образували две колони, бързащите столичани почнали да натискат клаксоните си до дупка и да ръсят псувни и обиди от прозорците на колите  по адрес на естрадната звезда. Свидетели на куриозната преживелица издават, че летели и закани за физически похищения. Маринов обаче бил до толкоз обхванат от снимачния развой, че се наложило режисьорите да стартират да му ръкомахат, с цел да го приберат от пътното платно и да го спасят от набиращата сили експанзия против него.

Вероятно изпълнителят на " Горчиво вино " не е уведомил съответните общински органи, че има планове да снима клип на въпросната улица в квартал " Лозенец ", с цел да бъде отклонено придвижването от там, я тя - затворена. Може да е  икономисал този ход, с цел да не заплати такса, и е решил да мине по-тънко, разясняват негови сътрудници. Няколко седмици по-рано той снимал и различен клип за новия си албум с шлагери на центъра в родния си град Полски Тръмбеш, написа " Ретро ".

Там обаче се вихрил край шадраваните на площада и останал в сигурност. Находчивият Маринов от години има табиет да употребява безвъзмездни терени за фотосите на видеоклиповете си, с цел да пести от солени бюджети, разискват още сътрудници на Веско.

По време на пандемията той беше закъсал съществено финансово и беше пред банкрут, защото цялата му техника била на заем. Наложи се даже да уволни балета си, който го придружаваше на сцената години наред. Това лято обаче концертната му активност възкръсна и той направи следващо национално турне, от което припечелил добре и си стъпил финансово на краката.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР