На конференцията „She's the one” организаторите от dir.bg събират на

...
На конференцията „She's the one” организаторите от dir.bg събират на
Коментари Харесай

Деси Стоянова и още шест вдъхновяващи българки споделят как са постигнали своите успехи

На конференцията „ She's the one” уредниците от dir.bg събират на една сцена прецизна селекция от изключителни дами, които най-добре могат да бъдат разказани с израза „ Няма невъзможни неща”.

Те трансформират животи посредством думите и дeйствията си, а историите им са същински притчи за силата, щастието и триумфа.

На сцената ще видите:
именитата актриса Татяна Лолова;Здравка Евтимова - писателката, чието разтърсващо творчество влезе даже в американски учебник по литуратура;уникалният войник и подстрекател Биляна Савова - създател на фондация „ Мога самичък “ в помощ на хората с множествена склероза;уважаваната журналистка и тв водеща, с която стартира всеки предиобед - Деси Стоянова;първата българка, изкачила Еверест, майка на 3 деца и юрист - Петя Колчева;топспециалистът по акушерство, пренатална медицина и вътреутробни интервенции доктор Кристина Чачева;сървайвърът от деня на своето раждане изпълнителен шеф на „ Български фонд за дамите “ Надежда Дерменджиева
Тези вдъхновяващи и харесвани дами ще споделят своите житейски и професионални пътеки, спадове и върхове в прям диалог с водещата Рени Веселинова и с публиката. Това ще се случи на 30 март в столичния клуб CityStage.

Подробности за събитието „ She's the one” и за участниците в него можете да намерите тук. Местата са лимитирани, тъй че можете да резервирате своя билет на този адрес.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР