На какво сте готови за домашния си любимец? История от

...
На какво сте готови за домашния си любимец? История от
Коментари Харесай

Стопанин изостави кучето си, а причината ще ви натъжи СНИМКИ

На какво сте подготвени за домашния си любим? История от Съединени американски щати разтопи сърцата на хиляди.

Куче бе намерено изоставено дружно с чанта с играчки и записка от притежателя. Бейби, била избавена от неправителствена организация в Грийн Бей, щата Уисконсин. А в мрежата са публикувани фрагменти по какъв начин животното, седи тъжно до водния кран, до който било завързано.

Нейните спасители не разгласяват целия текст на бележката, само че разкриват,че Бейби изоставена, тъй като нейният собственик не може да се грижи за нея, а животното има здравословни проблеми.

Оказва се, че на Бейби страда от форма на диабет, публикувана при котките и кучетата. Тя се нуждае от всекидневно следене, прецизна диета и домашни инжекции с инсулин.

Говорител на фондацията споделя, че грижите за животно с сходно положение може да се окажат скъпоструващи и изискват месечни поръчки на инсулин, както и покриване на други скъпи медицински процедури.

“В последна сметка, цената на лекуването може да коства стотици долари месечно, според от цената на медикаментите и цените на ветеринаря”, споделя тя.

Доброволците разказват постъпката на стопанина, изоставил любимеца си на улицата, като обезверен акт. И допълват, че сега кучето е на несъмнено място.

Само дни откакто е избавена Бейби към този момент има нов дом. А съгласно представителя на организацията нейният предходен собственик може да бъде благополучен.

В мрежите историята на четирикракия другар завоюва съчувствието на хиляди, само че провокира и горест.

Цените на инсулина в Съединени американски щати са обект на спор в страната. Оказва се, че цената на медикамента се е повишила от 1 $ през 20-те години на XX век до към $300 пред 2019 година. А това затруднява лекуването на милиони хора, страдащи от диабет.

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР