На какво първо обръщаме внимание, когато се погледнем в огледалото?

...
На какво първо обръщаме внимание, когато се погледнем в огледалото?
Коментари Харесай

7 съвета, с които ще заобичате своето тяло

 фитнес мотивация

На какво първо обръщаме внимание, когато се погледнем в огледалото? По предписание виждаме единствено минусите си и си прецакваме настроението за целия ден. Често си казваме  „ Трябва да вляза във форма “ и „ Съвсем съм се разпуснала! “. И убеждаваме себе си, и другите, че основният проблем е точно в нашето тяло. По този метод програмираме мозъка си да вижда в нашата осанка единствено това, което не харесваме.

И въпреки всичко, да не забравяме, че всеки човек е прелестен по своему, по тази причина ще ви споделим препоръки, които ще ви оказват помощ да се обичате повече:

1. Дайте да мислим положително, колкото и тривиално да звучи това. Вземете своя фотография, отидете до огледалото и се концентрирайте върху това, което считате за привлекателно у себе си. Направете си комплимент и си помислете какво биха споделили другите хора.

2. Не зацикляйте върху елементи. Един минус не би трябвало да скапва цялостното усещане върху външността. По-добре помислете върху това какво смятате в себе си за привлекателно – това е надалеч по-приятно.

3. Помнете, че постоянно имате избор. Никой не ви принуждава да се променяте, само че в случай че твърдо сте решили да го вършиме, не се предавайте.

4. Направете нещо ненадейно вдъхновяващо. Пробвайте нови извършения в подготвителната зала, отидете на йога, на кросфитинг. И най-важното – мислете „ Мога да го направя! “

5. Престанете да се сравнявате с другите хора. Опитайте се да прогоните тази натрапчива като муха мисъл. В последна сметка не всички хора са на мнение, че розите са красиви колкото маргарките – това са изцяло разнообразни цветя.

6. Всеки има своите дефекти. Дори най-успешният, най-привлекателният и стройният човек от време на време се усеща нерешителен. Ние може и да считаме някого за съвършен, само че той също, повярвайте, се възхищава на някого.

7. Пътят към смяната е дълъг и бодлив, нищо не става за един час – практикувайте, бъдете търпеливи и не се отхвърляйте.
Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР