На какво ли не са готови мъжете, за да направят

...
На какво ли не са готови мъжете, за да направят
Коментари Харесай

Рибар хвана риба, разпори я, а вътре намери нещо, което тотално промени живота му

На какво ли не са подготвени мъжете, с цел да създадат запаметяващо се предложение за ръката и сърцето на обичаната жена. Пръстен в чашата с шампанско, в десерта, на дъното на кошница с дарове...

Но на 50-годишния Кристофър от Линкълншир, Англия даже не му се наложило да измисля каквото и да е - природата се постарала вместо него, написа Mirror.

Той и 48-годишната му другарка Сандра отишли на екскурзия край езеро наоколо до техния град. Кристофър решил да съчетае почивката и хвърлил въдиците. Вечерта предал улова си на Сандра, с цел да почисти рибата. В един миг чул по какъв начин тя пищи възторжено. Оказало се, че в една от рибите тя намерила годежен пръстен.



"Въобще не бях пъхал пръстен в рибата, само че пък си мислех да направя предложение на приятелката си от дълго време. Явно, че трябваше да се получи този знак от ориста, с цел да се реша ", споделя Кристофър.

Той и Сандра се срещали към този момент пет години, само че мъжът все изчаквал подобаващия миг. Интересното е, че имал концепция след риболова край езерото
да купи пръстен и да направи предложение, само че ориста очевидно имала поради друго.
Сандра приела предлагането и сега двамата възнамеряват сватбата.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР