На кадрите се вижда и съпругата на Радев - Десислава

...
На кадрите се вижда и съпругата на Радев - Десислава
Коментари Харесай

Духова музика, хоро и банкет в щаба на Радев след победата. Съпругата му също се включи

На фрагментите се вижда и брачната половинка на Радев - Десислава Радева, която в последно време рядко се появява обществено. На фона на Дунавското хоро от Инициативния комитет на Радев скандираха " Победа ".

Съпругата на президента Румен Радев се хвана първа на хорото в нощта на успеха. Десислава Радева бе видяна в щаба на президента. Щом схванаха, че резултатите са публични и Радев печели, Деси Радева, международната шампионка по пукотевица Весела Лечева и съветникът на президента Николай Копринков се хванаха на хорото. С тях бяха и други членове на Инициативния комитет, издигнал Радев за втори мандат.

Настроението в щаба на Радев в НДК беше приповдигнато цяла вечер, като изтощените изборджии си потеглиха малко преди среднощ.

По-рано в предизборния щаб на Радев-Йотова в НДК се събраха членове на Инициативния комитет, който ги издигна за втори мандат.

Радев дойде там към 19:30 ч., придружаван от брачната половинка си Десислава Радева.

 

Минути по-късно пристигна и вицепрезидентът Илияна Йотова. Те бяха посрещнати с овации в предизборния щаб.

 

Радев завоюва втори мандат като държавен глава с двойно повече гласове от съперника си Анастас Герджиков. За Радев гласоподаваха 66,4 на 100 от гласоподавателите, за Герджиков - 32 на 100, съгласно 100% от паралелното броене.

По време на първите изказвания на спечелилите Румен Радев и Илияна Йотова всички се питаха къде е първата дама - Десислава Радева. Оказа се, че тя е в щаба. Снимки запечатаха по какъв начин Радева е повела хорото на успеха. Кадрите са на Нова Нюз и Българска национална телевизия.

Във Facebook пък симпатизанти на Радев споделиха фрагменти от самия щаб на президента. 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР