На изложението Innoprom-2023 в Екатеринбург бе представен необичаен нов продукт

...
На изложението Innoprom-2023 в Екатеринбург бе представен необичаен нов продукт
Коментари Харесай

Русия представи „цифров алкохол“ – след 25 секунди губиш ориентация

На ревюто Innoprom-2023 в Екатеринбург бе показан необикновен нов артикул – „ дигитален алкохол„. За него написа изданието РБК.

Според тази информация „ цифров алкохол “ е название в преносно значение, тъй като се базира на резултата, който провокира нововъведението. Всъщност изобретението съставлява специфични невронни слушалки – специфичен хедсет, които възпроизвеждат характерен тон с дълготрайност от 6 до 25 секунди (в взаимозависимост от мечтаната активност на ефекта).

Тези звуци влияят върху човешкия вестибуларен уред и провокират чувство за релаксация и клатене. Делегацията от Казахстан, която показа нововъведението, декларира, че:

„ през днешния ден има доста огромен проблем със свободното време, хората нямат време да се провиснал, по тази причина има доста запитвания за сходно устройство за бърза релаксация. Хедсетът влияе на блуждаещия нерв, който е обвързван с цялата нервна система и вестибуларния уред, като по този метод човек се отпуска “.

Посетителите, които са тествали изобретението, оповестяват за възприятие на замаяност, изтръпване в ушите и врата, което се предава към краката; те от своя страна стават „ замаяни “, както при алкохолно замайване. Освен това мускулите в тялото се отпускат.

В Казахстан към този момент можете да си купите новите невронни слушалки за 2000 $. Сега екипът разработчици се занимава с приемане на медицински документ за своето създание, тъй че управляващите да разрешат потреблението му в стаите за релаксация.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР