На изложението E3 2019 компанията Bethesda Softworks представи нова софтуерна

...
На изложението E3 2019 компанията Bethesda Softworks представи нова софтуерна
Коментари Харесай

Bethesda анонсира системата Orion за повишаване качеството на стрийминга

На ревюто E3 2019 компанията Bethesda Softworks показа нова софтуерна платформа, която има за цел доста да увеличи продуктивността на облачния гейминг. Това е системата Orion , която може да бъде употребена при множеството облачни игри. Компанията разгласи и че Orion обезпечава по-качествен заоблачен гейминг при мудни интернет връзки.
 Orion
Системата Orion не е съперник на услугите Гугъл Stadia или Microsoft xCloud, а е позиционирана като спомагателен механизъм, изглаждащ работата на гейминга при потреблението на електронен облак. Разработчиците подчертаха, че Orion може да се употребява във всеки игрови енджин и може да се употребява с всяка стрийм платформа. Преимущества получават както крайните консуматори, по този начин и самите геймърски облачни услуги, тъй като цената на обслужването на целия гейм развой става по-ниска. Според оповестената частична информация, Orion делегира някои задания на локалния гейм енджин, които към този момент не се извършват в средата на електронния облак.

Bethesda Softworks добавя, че включването на единствено едната от функционалностите на Orion намалява условията към пропускателната дарба на връзката, нужна за първокачествен стрийминг, с 40%. Освен това, новата система понижава времето, належащо за кодирането на видео с 30% и понижава изчислителното натоварване с 20%. Не бе конкретизирано с какво е въздействието, когато са включени всички функционалности и варианти. Но съобщи, че другите игри получават друго възстановяване от потреблението на Orion.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР