На истински екшън станаха свидетели зрителите на На кафе тази

...
На истински екшън станаха свидетели зрителите на На кафе тази
Коментари Харесай

Миглена Ангелова и Антон Стефанов се хванаха за гушите

На същински екшън станаха очевидци феновете на На кафе тази заран. Бившите на смешка годеници Миглена Ангелова и Антон Стефанов се хванаха за гушите.

Повод е публикация на Стефанов в неговото списание, в която написа неща против Миглена Ангелова, нарушавайки журналистическите правила и не търсейки мнението ѝ.

В текста той споделя, че Миглена към този момент не е част от неговия другарски лист, написа secret.bg. В отговор победителката в предния сезон на ВИП Брадър разгласява дълъг пост във фейсбук:

„ Когато излязох от Къщата на Биг Брадър и не знаех въобще какво се е случвало, до момента в който бях вътре, научих вечерта преди да отида идната заран в На кафе, че Антон се е шегувал, че толкоз е покорен от държанието ми, че ще ми предложи брак. Защо това може да бъде възприето само като смешка, знаем всички в по този начин наречената журналистическа колегия, и, без значение, че не съм от хората, които надничат под чаршафите, в никакъв случай не съм имала мотив да се колебая в изказванията на сътрудниците. Представа нямах от кого ме е защитавал Антон. Моят метод да му благодаря за афишираната поддръжка бе като вземам участие в шеговития годеж. Няма да скрия, че не се противих цяла година и на ангажиментите да влизаме дружно на някое празненство. Това е най-малкото, което мога да направя. Не мисля във формата кой на чий тил какъв ПР си прави “, написа в профила си Миглена.

В студиото на Гала двамата продължиха разногласието на висок звук, крещейки като каруцари. Според Ангелова двамата в никакъв случай не са били другари в нейния смисъл на думата, а просто сътрудници.

„ Няма по какъв начин да излезеш на глава с подобен човек. Всеки път, когато човек като Антон те упреква, го прави за това, което той прави. Антон по женски гледа дреболиите “, съобщи в ефира на Нова Миглена, допълвайки, че не е имало обстановка, в която да опознае Антон по-добре.

Антон е останал афектиран от думите ѝ, че в Къщата на Биг Брадър се трансформира в едно мокро леке.

„ Аз изяснявам на феновете, ти си обезсърчителен. Само ти мислиш, че си си отстоял правилата “, скастри го Ангелова.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР