На инженерите от Skoda не им е чуждо производството на

...
На инженерите от Skoda не им е чуждо производството на
Коментари Харесай

Какво щеше да стане ако Skoda правеше R8?

На инженерите от Skoda не им е непознато производството на коли със задно-разположен мотор, макар че не сме виждали нов подобен от много години. След като Skoda към този момент е под шапката на VW, където се намира и Audi, дизайнерът Andras Veres, сподели по какъв начин би изглеждал предстоящ състезателен автомобил на марката в профила си в инстаграм.

Колкото и на почитателите на марката да им се желае фотографията да е същинска или най-малко да е рендър на база на някакви клюки, то Veres е почнал този план на смешка и просто е поставил предницата на новата Octavia RS върху последното потомство Audi R8. За в този момент най-мощната Skoda e Octavia RS със своите 242 коня и надали в миналото ще забележим V10, който да се вгражда заводско в някой от чешките модели, само че пък в никакъв случай не се знае нищо.

Ако отново се върнем към рендъра, той е взаимствал фаровете, решетката и бронята от Octavia RS, а джантите и предната емблема допълват чувството за чешко наличие в R8. Въпреки, че двата автомобила нямат доста общо като дизайн, можем да кажем, че джантите стоят сносно на мястото на истинските за Audi-то, до момента в който за предницата ще оставим мненията на вас.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР