На границата със Сърбиятрафикът е интензивен на граничен контролно-пропускателен пункт

...
На границата със Сърбиятрафикът е интензивен на граничен контролно-пропускателен пункт
Коментари Харесай

Струпване на автомобили на ГКПП „Калотина“

На границата със Сърбия трафикът е натоварен на граничен контролно-пропускателен пункт (ГКПП) „ Калотина " на вход за леки коли и на излаз от страната за товарни коли. Това оповестиха от Главна дирекция „ Гранична полиция “ (ГДГП) на уеб страницата си. 

Строително-монтажни действия на граничния пункт постановат краткотрайно свиване на пътните платна и метаморфоза на придвижването на преминаващите транспортни средства. През празничните дни пътуващите с леки коли следва да имат поради, че краткотрайната организация на придвижването преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за прекосяване, предизвестяват граничните управляващи.

На границата с Румъния трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. Преминаването в сектор от моста при Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Русе “ се реализира в една лента заради ремонтни действия. Участъкът е сигнализиран краткотрайно с пътни знаци, придвижването се контролира.

На границата с Гърция придвижването е обикновено на всички пунктове. През пунктовете „ Маказа ", „ Златоград “ и „ Ивайловград “ могат да минават единствено леки коли и микробуси.

По границите със Северна Македония и Турция трафикът е естествен.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР