На Герена взеха важно решение преди старта на подготовката си.

...
На Герена взеха важно решение преди старта на подготовката си.
Коментари Харесай

Дебел флумастер и на Герена: Левски задраска Краев и Петрис

На " Герена " взеха значимо решение преди старта на подготовката си. То е обвързвано с Андриан Краев и Жереми Петрис.

Независимо по какъв начин ще се развие селекцията на отбора, едно е несъмнено - те няма да пътуват с останалите за Белек, където Николай Костов възнамерява лагер от 14 януари до 8 февруари.

Двамата ще започват дружно с останалите на 12-ти, само че ще останат в София, с цел да чакат развръзка към бъдещето си.

Както е известно, Краев е спряган за второто равнище на футбола в Турция. От там е единствената действителна оферта за него. Но към този момент не е ясно дали " сините " ще я одобряват, или не.

Петрис пък се спряга за слабаци от елита на Франция, както и за отбори от Италия, където е играл преди да се появи у нас. Двамата на този стадий отхвърлят да одобряват предложенията, които им насочиха от Левски, с цел да възобновят договорите си с тях. Те изтичат през лятото и от 1 януари Краев и Петрис са свободни да подпишат с който желаят.

Този път от " Герена " няма да повторят грешката си от есента и непрекъснато да им вършат метани, което не докара до никакъв резултат. Напротив, Краев и Петрис ще стоят надалеч от останалите, с цел да не тровят ситуацията в тима. " Сините " си признаха, че са позволили неточност, откакто през есента не спираха да им вършат метани с концепцията, че ще трансформират мнението им. Това обаче не се случи.

Краев и Петрис обаче няма да играят повече за Левски, даже и да не бъдат продадени, написа " Мач телеграф ". Естествено, може да се позволен изключения, само че те ще бъдат единствено в краен случай.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР