На генерал Суровикин му е забранено да нанася удари по

...
На генерал Суровикин му е забранено да нанася удари по
Коментари Харесай

Боян Чуков: Защо руската армия остави Зеленски да се разхожда в Херсон и не атакува делегацията му?

На военачалник Суровикин му е неразрешено да нанася удари по киевската " тайфа наркомани " както ги назовава Владимир Соловьов и Евгений Сатановски, написа интернационалният анализатор

 

Защо съветската войска не нанесе удар по делегацията на Зеленски при днешното му посещаване в Херсон. Това пита интернационалният анализатор с проруски уклон Боян Чуков.

Ето и днешния му коментар по тематиката:

Днес Зеленски посети Херсон. Защо Водоснабдителна система на РФ не нанесоха удар по делегацията на Зеленски е риторичен въпрос. На военачалник Суровикин му е неразрешено да нанася удари по киевската " тайфа наркомани " както ги назовава Владимир Соловьов и Евгений Сатановски. Водоснабдителна система на РФ наподобяват на кон с вериги, от който се чака да галопира. Няма по какъв начин да стане това.

В Херсон танците на чакащите ВСУ завършиха. Сега всички мъже от Херсон, които подлежат на готовност ще бъдат мобилизирани и изпратени да се бият в Донбас против руснаците. Киев има проблеми със своята енергосистема, а Москва изпитва усложнения с военните благоприятни условия на своята войска.

Войната продължава да е " странна " тъй като в случай че не беше такава Зеленски от дълго време да е мъртъв след неговите разходки в Харков и Херсон. СВО продължава да е векторна сума на разгорещените бизнес разногласия сред съветските олигарси, тяхните украински съдружници и общото им лоби във властовите структури в Москва.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР