На фона на заплахите към изборните служители, дезинформацията относно сигурността

...
На фона на заплахите към изборните служители, дезинформацията относно сигурността
Коментари Харесай

Рецензия на книгата: Scholars анализира хватката на екстремисткото бяло превъзходство върху политиката и културата на САЩ

На фона на заканите към изборните чиновници, дезинформацията по отношение на сигурността на системите за гласоподаване в Съединени американски щати и продължаващите последствия от протеста на 6 януари, учените, които учат обществените придвижвания, са доста неща, които да ни научат за това по какъв начин стигнахме дотук.

В „ Out of Hiding: Extremist White Supremacy and How It Can Be Stopped “, трима социолози, които са прекарали кариерата си в проучване на расистките придвижвания в Съединени американски щати, разказват в детайли по какъв начин екстремистките бели супремасистки хрумвания, „ един път закътани в ъглите на обществото “, се трансфораха в мейнстрийм и забележителна опасност за демокрацията.

Опирайки се на своя десетилетен опит и теренни проучвания, социолозите Катлийн М. Блий, Робърт Фътрел и Пийт Сими свързват точките от концепциите и обичаите на екстремисткото придвижване за предимство на бялата раса, което са наблюдавали непосредствено, с подклаждания от дезинформация яд на бунтовника на Капитолия.

Докато вътрешният тероризъм от расистки екстремисти от дълго време е заплах...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР