На фона на вихрещата се криза, снахата на Ахмед Доган

...
На фона на вихрещата се криза, снахата на Ахмед Доган
Коментари Харесай

Скандал! Вижте колко струва рождения ден на снахата на Доган

На фона на вихрещата се рецесия, снахата на Ахмед Доган – Памела, пръсна луди пари и то за волност.

Запознати издават, че Памела попиляла 10 бона за тържеството си във връзка 27-я й рожден ден. Тя е посрещнала гостите си в едно от най-популярните столични заведения, украсено за специфичния ден с цветя и балони. 

Кадри от тържеството се появиха в уебпространството. На част от тях театралничи и синът на почетния ръководител на Движение за права и свободи. Обикновено брачният партньор на Памела – предприемачът Демир Доган заобикаля да е под светлините на прожекторите.
 
За персоналния си празник Памела, която от месеци насам управлява лична фешън линия, е избрала бяла дантелена рокля, струваща тъкмо 365 лева Дължината на тоалета й е над коляното, като акцент са дългите ръкави, украсени в краищата си с пера.

Дълбокото й деколте обилно показвало силиконовия бюста на брюнетката, която наскоро се подложи и на ринопластика. Изненадваща детайлност за огромна част от почитателите й – от една страна, тъй като острите й черти бяха одобрявани като сексапил, а от друга – поради възрастта й.

Очевидно младата дама не изостава от стилният тренд и също се подлага на тунинг. Прави усещане, че е подкъсила и косата си, което още веднъж е в звук с стилните трендове.
Източник: Галерия 
 



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР