На фона на ширещите се слухове, че бракът на Меган

...
На фона на ширещите се слухове, че бракът на Меган
Коментари Харесай

Меган бясна! Какво предложи Кейт на Хари

На фона на ширещите се клюки, че бракът на Меган Маркъл и принц Хари е в рецесия, през последните дни стартира да се появява любопитна и спорна информация. Една от тях е обвързвана с херцогинята на Уелс и брачна половинка на принц Уилям - Кейт Мидълтън.

-->
Съобщава се, че откакто Кейт научила за идния бракоразвод на Хари и Меган, тя предложи своята помощ на по-младия брат на брачна половинка си.

Важно е да се означи, че херцозите на Съсекс към момента не са коментирали слуховете, макар че осведомени източници настояват, че Хари към този момент е заел най-хубавия юрист по бракоразводните каузи.

Твърденията на лейди Колин Кембъл пък в допълнение наливат " масло в огъня ", засилвайки още повече клюките. По думите ѝ " от известно време се следят проблеми в брака им ". " От пет изцяло надеждни източници чух, че Хари се е обадил на юристите преди няколко месеца. Въпреки че не престават да пазят обществения си облик. До известна степен те употребяват мита за здравия си брак за парична облага ", разяснява тя.

Източник, непосредствен до херцозите на Съсекс, споделя: " Кейт нормално подценява злонамерените клюки, само че, несъмнено, беше осведомена за нещастното състояние на Хари в Америка. Каквото и да се е случило сред Хари и фамилията, тя продължава да се грижи за него. "

" Без да звучи натрапчиво, Кейт даде на принц Хари опцията да разбере, че постоянно може да разчита на грижите ѝ към него ако реши да се отдръпна замалко от напрежението в Америка. Тя му ясно му сподели, че може да се свърже с нея, когато пожелае ", разкрива още източникът.

Също по този начин се отбелязва, че Меган Маркъл евентуално няма да бъде удовлетворена от повторното доближаване на Хари със брачната половинка на принц Уилям.

" Кейт постоянно ще прости на Хари. Тя знае, че в случай че стане негово доверено лице във Англия, това ще раздразни Меган. В последна сметка херцогинята постоянно е чувствала, че Кейт се пробва да раздели Хари и нея. "

Още по-обезпокоена ще бъде Меган и от обстоятелството, че Кейт постоянно ще бъде разполагаем, с цел да даде препоръки на брачна половинка ѝ по време на тези сложни моменти, добавя източникът, написа woman.bg.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР