На фона на продължаващата от повече от пет месеца война

...
На фона на продължаващата от повече от пет месеца война
Коментари Харесай

Израел ще се опита да наводни ивицата Газа с хуманитарни помощи...

На фона на продължаващата от повече от пет месеца война в Газа филантропичните организации сигнализираха, че възлизащото на 2,3 милиона души население на региона е изправено пред възходящ риск от апетит, в случай че доставките на храна не бъдат фрапантно увеличени. Агенциите също по този начин подлагаха на критика Израел, че не прави задоволително, с цел да подсигурява, че до анклава доближават задоволително помощи.

 

Израел твърди, че не е сложил ограничавания за количеството помощи, които ще допусне в Газа, и упреква филантропичните организации за забавянето, само че даже най-близките му съдружници все по-твърдо декларират, че би трябвало да направи повече, показва Ройтерс.

" Опитваме се да наводним региона, да го засипем с филантропични помощи ", разяснява пред група задгранични публицисти военният представител контраадмирал Даниел Хагари.

 

Снощи въоръжените сили оповестиха, че шест камиона с помощи от Световната организация по прехраната са влезнали в северната част на линията Газа, където продоволствената рецесия е изключително тежка.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР