На фона на покачването на цените на Netflix и новите

...
На фона на покачването на цените на Netflix и новите
Коментари Харесай

Sky ще ви даде Paramount+ безплатно, за да можете да намалите £125 от сметката си

На фона на покачването на цените на Netflix и новите цени на Disney+, гледането на обичания ви блокбъстър филм или заслужаващ преяждане ефирен сериал може да ви се стори скъпо развлечение в наши дни. Това е досега, защото Sky раздава Paramount+ гратис, когато добавите избран пакет Sky Stream към касата.

Няма да се постанова да плащате нито стотинка за уеб страницата за стрийминг Paramount+, безвъзмезден, който в последна сметка ще ви спести големите £125 за целия 18-месечен проект. Тъй като Sky понижава нормалната скорост на стрийминг от £6,99 на месец.

Точният проект, който да изберете в последния си обзор на продажбите през януари 2024 година, е неговият пакет Sky Stream, Cinema и Netflix, където ще получите стрийминг към Paramount+ без никакви стотинки, до момента в който главен Netflix абонаментът е включен в общата цена.

Общо ще ви коства £26 на месец, в случай че заключите 18-месечната договорка, макар че потребителите могат да изберат опцията от £29 на месец, в случай че желаете 31-дн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР