На фона на поетапното увеличение, което автобусните превозвачи обявиха, от

...
На фона на поетапното увеличение, което автобусните превозвачи обявиха, от
Коментари Харесай

Удари голяма тесла с транспорта. Откъде започна

На фона на поетапното нарастване, което автобусните превозвачи оповестиха, от през вчерашния ден в Благоевград цената на билета за градския превоз е увеличена с 50%.

От компанията транспортьор обясниха, че това се дължи на повишаването на метана, като и това нарастване не покрива всичките им разноски, заяви NovaNews.

„ Скокът е доста внезапен. Тук доста от дълго време не е имало нарастване в цената на билетите, хората по тази причина се възмущават, само че не схващат, че различен метод няма. Масово хората от Еленово, да вземем за пример, ще започнат да вървят пеша заради по-високите цени. Категорично ще има отлив на пасажерите ”, споделят локалните, които към този момент заплащат за транспорт 1,20 лв., вместо 0,80 лева. 

Новата цена на билета ще защищити компаниите от банкрут, обясниха от своя страна превозвачите.

„ Монитор ” заяви, че от тази седмица се чака автобусни превозвачи да стартират поетапно покачване на цените на билетите - както за градските, по този начин и за междуселищните пътувания. Като аргументи от сектора показват коронакризата, пониженият брой пасажери и високите цени на горивата.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР