На фона на неопределеността около самоличността на 39-те мигранти, чиито

...
На фона на неопределеността около самоличността на 39-те мигранти, чиито
Коментари Харесай

И виетнамската полиция ще разследва във Великобритания смъртта на 39-те мигранти

На фона на неопределеността към самоличността на 39-те мигранти, чиито тела бяха открити в камион в графство Есекс, служители на реда от виетнамското министерство на публичната сигурност и провинция Нгеан имат намерение да заминат за Англия, с цел да ускорят процеса на различаване на жертвите, предадoха ДПА и Българска телеграфна агенция.

Според виетнамския вестник " ВнЕкспрес " точната дата на заминаването и характерът на помощта, която ще окажат виетнамските чиновници на реда към момента не са оповестени.

" (Виетнам и Великобритания) са открили канали за контакт и не престават да обменят информация ", сподели през днешния ден чиновник от провинция Нгеан, представен от вестника.

Британската полиция през вчерашния ден изпрати на Ханой информация за четири от жертвите, с цел да помогне за идентификацията им. Виетнамските управляващи са взели също кръвни проби от виетнамци, чиито родственици са изчезнали, с цел да сравнят тяхното ДНК с това на жертвите от камиона.

Близо 28 фамилии сега са оповестили за изчезнали техни родственици в провинциите Хатин и Нгеан, съгласно информации на локални медии.

В събота виетнамският министър председател Нгуен Суан Фук издаде заповед за започване на следствие за интернационален трафик на хора. /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР