На фона на милиардния бюджет на МВР и хвалбите за

...
На фона на милиардния бюджет на МВР и хвалбите за
Коментари Харесай

Екшън пред КАТ-Враца, редът се определя от тетрадка

На фона на милиардния бюджет на Министерство на вътрешните работи и хвалбите за съвсем приключено електронно държавно управление, в КАТ-Враца през последните дни ситуацията наподобява революционно. Пред службата се вият опашки, жителите непрестанно са на ръба на физическата разпра, а редът, по който се преглеждат документите им, се дефинира от… това, което сами са показали в бележник.

В резултат регистрирането на автомобил лишава дни.

Куриозното е, че не КАТ, а чакащите са оставени да основават разпоредбите. Така някои губят ред, тъй като през днешния ден са пристигнали по-късно, макар че са се записали през вчерашния ден. Някои описват и за " пишлемета ", които бързо минават през процедурата по нерегламентиран метод.

Евгени Данчев от пътната полиция обаче има свое пояснение за обстановката: " Явно месец август е месецът на отпуските на всички хора и са си взели коли и са пристигнали да записват, размерът от жители е голям, не за потенциала на КАТ – Враца ".

Капацитетът на обслужване единствено на първо гише е 40 индивида дневно. Следва обзор на автомобила и нова опашка на второ гише.

Гражданите са обезпокоени, тъй като срокът за регистрация на колите им изтича и по този начин ги грози санкция от 200 лева.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР