На Ева Веселинова ѝ допада ролята на майка. Блондинката има

...
На Ева Веселинова ѝ допада ролята на майка. Блондинката има
Коментари Харесай

Ева Веселинова с изненада, вместо да се върне на екран, мисли за трето бебе?

На Ева Веселинова ѝ подхожда ролята на майка. Блондинката има близнаци – Борис и Стефания, само че признава, че би родила и трето. Откакто се грижи за децата, тя е изоставила работата си в малкия екран. Уж искаше да се връща, щом наследниците ѝ навършиха 2 години, само че по този начин и не се откри свободно място за нея.

Веселинова добре си спомня момента, в който е разбрала, че ще има близнаци. " Спомням си доста ясно мига, в който разбрах, че в мен бият две сърчица. Беше подобен потрес, че плаках най-малко час. Всякакви страсти бушуваха в съзнанието ми, само че през днешния ден не скърбя нито за миг!  Животът ми отреди е голямо благополучие, което не познавах до тогава. Даде ми още очи, с цел да виждам хубостта на света.

Няма по-прекрасен свят от този, който виждаме през очите на децата ни! ", разсъждава Ева.

Тя се гордее, че е публицист по обучение и обича специалността си, само че в случай че се реши на трето дете, още дълго време ще прекара в майчинство. Навремето хубавицата се е изявявала и като модел, само че през днешния ден се отхвърля от предишното си и дори остро подлага на критика дамите, които се разголват за привличане на внимание.

Веселинова се хвали, че е магистър по " Електронни медии " в Софийския университет. Има и бакалавърска степен в две специалности – " Журналистика " и " Българска лингвистика ". Работила е в " Евроком " и в телевизия " Европа ", а след това в  " Господари на ефира " и " На кафе " по Нова тв, които ѝ донесоха по-широка известност.

След като напусна предаването " На кафе " и се посвети на децата си, Ева загърби светлините на прожекторите, само че пък се пробва да се изявява като инфлуенсър. Тя популяризира най-вече детски артикули в обществената мрежа, тъй като целият ѝ живот се върти към наследниците ѝ.

Веселинова рядко приказва за бащата на Борис и Стефания. Според осведомени той е служител на реда и не обича да се демонстрира в общественото пространство. Хубавицата има вяра, че щастието обича тишината, само че пък тази нейна мистериозност породи какви ли не клюки. Преди време се шушукаше, че е имала връзка със състоятелен възрастен грък, който я обсипвал със скъпи дарове. Тя отхвърля слуховете и споделя, че не се впечатлява от злостните мнения по неин адрес.

Ева е живяла на гръцкия остров Санторини. Тя към момента обожава Гърция и всяко лято е там на отмора със фамилията си. Все отново, русокоската регистрира връщането си в България като най-правилното решение.

" Напускането на Санторини, където живях 10 години, е измежду верните решения в живота ми. Изповядвам вярването, че човек не би трябвало да се задържа дълго на едно място, тъй като стартира да живее по табиет и да не прави оценка същински нещата. Вярвам, че човек би трябвало да се движи и да се развива, като постоянно напуща зоната си на комфорт и провокира себе си. Трудно е да зарежеш всичко и да започнеш изначало! Особено когато всичко е наред и е толкоз красиво, само че единствено тогава изпълняваме задачата си на тази земя - да се усъвършенстваме и да даваме най-хубавото от себе си. Сърцето ми обаче постоянно ще бие в един темп със Санторини и ще е наследник цвят за цялостен живот! Защото в този неприветлив свят, за мен постоянно ще има едно място, където ще се усещам безпределно спокойна и същинска. Където времето е спряло, всичко е подредено и незабравимо. Където хубостта е оттатък въображението! ", споделяла е Веселинова за любовта си към острова.

Макар че е бродяга по душа, с днешна дата Ева се е открила трайно в София. С мъжа ѝ даже си купиха ново жилище в прекрасен квартал. Бившата кореспондентка се снабди с дом, обзаведен по последна мода, доколкото можем да съдим от фотосите ѝ в обществената мрежа. Ето какво е споделяла тя по тази тематика: " Никога не съм мечтала за личен дом, само че ми се случи! И да ви кажа почтено, хубаво е! Живяла съм в няколко разнообразни страни и в десетки градове! Аз съм от хората, които не обичат да се задържат на едно място. Но през миналата година се случи по този начин, че със фамилията ми си свихме гнезденце. Така за първи път усетих какво е да знаеш, че колкото и да пътуваш, има къде и при кого да се прибереш! "

Веселинова споделя, че към момента е доста влюбена в благоверния си, въпреки че са дружно от много години. Той харесвал естествената визия, по тази причина русокоската избягвала ботокса и филърите, въпреки че е трансферирала 35. 

" Нямам силикон в бюста, разгадавам на това, с което ме е надарила природата! След раждането не съумях незабавно да вляза в добра форма, само че не ми пукаше. В този миг децата ми бяха по-важни от суетата! ", разказвала е майката на Борис и Стефания.

С доста тъга и пот на чело тя съумя да смъкна непотребните кила, само че е подготвена още веднъж да скапе талията си, в случай че забременее с трето, написа HotArena.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР