На емблематичното за социалистите място - паметникът на Никола Габровски

...
На емблематичното за социалистите място - паметникът на Никола Габровски
Коментари Харесай

Промяната във Велико Търново може да се случи

На емблематичното за социалистите място - паметникът на Никола Габровски и Димитър Благоев във Велико Търново, " Българска социалистическа партия за България " откри предизборната си акция. Мотивирани и с вярата, че успеха е допустима и би трябвало да се случи, Ирена Стасинопулу, претендент за кмет на Велико Търново, претендентите за кметове на обитаеми места и за общински съветници бяха показани пред симпатизанти и съпартийци.
Депутатът от Българска социалистическа партия Валентина Димова съобщи, че с цел да се промени животът във Велико Търново, кметът на общината е време да бъде жена с огромно сърце и пожела триумф на Ирена Стасинопулу.
" Аз желая, мога и ще продължа да работа за идеята Велико Търново. Боли ме за града. Погледнете го след 12 години ръководство на ГЕРБ - желаете ли още от същото?! Нашата община се задъхва от безхаберието на ръководещите, без дълготрайна визия. Забравени са обитаемоте места и жителите в тях. Време е да сложим завършек на това. Велико Търново има потребност от същинска смяна и решение на наболелите проблеми в града ", акцентира Стасинопулу.
" Предлагаме стопански ограничения, които да доведат до по-висока претовареност и приходи на хората, нов повсеместен проект за инфраструктурата, организация на придвижването и паркирането, междуградския превоз, развиване за опазването на здравето, образованието и туризма, действително създаване на градския център със зелени площи и паркинги.Трябва да спрем корупцията и да създадем проверка на всички публични поръчки, да защитим ползите на бизнеса ", акцентира претендентът на кмет от Българска социалистическа партия.
" Нека дружно да продължим напред и да създадем Велико Търново нашия най-подреден и прекрасен дом. С номер 1 за по-добър живот в нашия прелестен град! ", прикани Стасинопулу.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР