На два вида наркотици е карала фолкпевицата Диона - кокаин

...
На два вида наркотици е карала фолкпевицата Диона - кокаин
Коментари Харесай

Кръвта на Диона потвърди - карала е дрогирана с кокаин. В урината й следи и от марихуана

На два типа опиати е карала фолкпевицата Диона - кокаин и марихуана. Това стана ясно от пробите й за кръв и урина. В кръвта й е имало следи от кокаин, а в урината - от дрогата на богатите, както и от канабис.

" Не бързайте да заклеймявате, съдите и обвинявате. Не знаете доста неща за персоналния ми живот, здравословното ми положение, за мен като цяло. Понесла съм отговорност за обвиняването, което ми беше отправено. Доколко е основателно, ще се разбере от кръвните ми проби ", написа по-рано през днешния ден в обществените мрежи певицата, като изцяло отхвърли да е употребявала опиати.

Както " 24 часа " заяви, във вторник на 23 януари в София 28-годишната Диона била спряна за рутинна инспекция от екип на пътна полиция. При изработен й полеви тест за опиати тестът се оказала позитивна за кокаин. Тогава тя бе арестувана и отведена в Шесто РПУ, където дала и кръвна проба, чийто резултат към момента е неразбираем.

По-късно от прокуратурата оповестиха, че са пуснали Диона под парична гаранция в размер на 5 000 лв.. По случая е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение, което заплашва певицата със затвор от 1 до 3 години, както и санкция от 500 до 1500 лв.. Разследването продължава.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР